Un xiquet apunyala al seu germà bessó per un videojoc en Burjassot

L'agressor patia una discapacitat per una paràlisi cerebral de naixement
La tia els va dir que es posaren a fer els deures de classe, però els xiquets van continuar jugant | Cedida

 

Un xiquet, de 14 anys, ha apunyalat al seu germà bessó mentres estaven en casa de sa tia en Burjassot, en la comarca de l'Horta (València). Els fets es van produir durant la vesprada d'este dilluns, després de què els germans començaren a discutir per un videojoc.

El xic afectat continua en l'Hospital la Fe de València, segons ha avançat el diari 'Levante-EMV', recuperant-se de la greu ferida que li va fer el seu germà. Gràcies a que un veí va taponar la ferida de seguida, es va conseguir contindre l'hemorràgia del menor fins que arribà una unitat del Servici d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU).

Els dos menors viuen amb la seua iaia, ja que és qui té la custòdia, però la dona estava treballant, pel que els xiquets s'havien quedat en casa d'una de les ties, per a que no estigueren a soles. La tia els havia dit que es posaren a fer els deures de classe, però van continuar jugant a un videojoc de la PlayStation.

En un atac de nervis, causat pel mateix videojoc, un dels bessons agarrà un ganivet i apunyalà al germà en el coll. En vore la sang, de seguida avisaren a sa tia, que va ser qui avisà al 112. Un veí va acudir al pis alertat pels crits i va tractar de frenar l'hemorràgia del xiquet.

El germà que va agredir a l'altre va haver de ser tranquil·litzat per un altre veí, perquè es va posar a plorar i no parava de preguntar pel seu germà i demanar disculpes. Segons el diari citat, el xiquet patia una discapacitat per una paràlisi cerebral de naixement. A més de tindre alguna disfunció física, algunes voltes també en té de psicològiques que li provoquen la pèrdua de nervis.

Els dos, atesos d'urgència

El jove va ser ràpidament traslladat a l'Hospital la Fe de València, a on va ser atés d'urgència i a on continua en estos moments. Tot i això, el seu pronòstic és reservat. Només es coneix que el xic va perdre molta sang, cosa que li provoca estar molt dèbil.

L'altre xic, que va agredir al seu germà, també va haver de ser atés d'urgència en l'hospital, degut a la crisi nerviosa en la que es trobava. I, pel que es coneix, també continua ingressat. 

Abans de què arribaren a la casa el SAMU i la Policia Nacional, la Policia Local va acudir al lloc dels fets i tractà de calmar als dos jóvens fins que arribà la Nacional, que va portar a l'agressor a l'hospital.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"En llibertat i sense carnet, el conductor implicat en un accident mortal en la V-30" "Troben el cadàver d'un home cremat en Aldaia"