Amenaça d'atemptat gihadista en Espanya este Nadal

L'organització Al Andaluzia Muntasir de Daesh ha publicat un vídeo animant als gihadistes a fer un atac
Nova amenaça d'atac gihadista en Espanya durant el Nadal | València Diari

Un vídeo del grup gihadista 'Al Andaluzia Muntasir de Daesh' amenaça amb un possible atemptat en Espanya durant les festes de Nadal. Esta fundació publica missatges i vídeos amb amenaces contra Espanya i reivindicant una nova reconquesta d'Andalusia.

S'advertix de possibles atacs gihadistes en mercats nadalencs

En el vídeo apareix una imatge d'un cotxe Z de la policia espanyola, de manera que s'interpreta que va dirigit cap a este país. Asseguren que «no són dèbils» i que des del temps dels profetes, els enemics d'Alà han volgut acabar amb la seua llum. Des dels Servicis d'Informació espanyols s'ha advertit de la possibilitat d'atemptats gihadistes en mercats nadalencs o llocs emblemàtics durant el Nadal.

Imatge del vídeo publicat per Al Andaluzia Muntasir de Daesh | Cedida

El vídeo mostra imàtgens de quatre persones amb fusells d'assalt en mig d'un bosc i acaba amb la pregunta «Què estàs esperant?», dirigida als gihadistes. A més, també anima a «fer el millor per a la gihad», deure religiós dels musulmans, i «atacar als tirans». El vídeo, titulat 'You are not weak' (No eres dèbil), està fet per Al Andaluzia Muntasir Media, el canal de Daesh que du a terme les amenaces gihadistes contra Espanya.

El vídeo mostra imàtgens de quatre persones amb fusells d'assalt | Cedida

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor Gemma, universitària espanyola de 25 anys, en el seu intercanvi en Mèxic" "Última hora: Mor un ciclista en caure de la bici en Bétera"