Una baralla amb desenes de j贸vens obliga a intervindre a la policia del Port de Sagunt

Els fets podrien correspondre's a una nova moda de publicar en les xarxes socials disputes entre moltes persones
Els fets s'han produ茂t en la pla莽a de Dolores Ib谩rruri | Google Maps

Este diumenge, s'ha produ茂t una baralla entre desenes de j贸vens en la pla莽a de Dolores Ib谩rruri del Port de Sagunt, en la comarca del Camp de Morvedre (Val猫ncia). Estos fets han acabat amb 15 actes d'infracci贸 per la normativa anticovid que prohibix les trobades de m茅s de dos persones en el carrer.

Segons informa 'Levante-EMV', tot apunta a qu猫 estos fets responen a la nova moda de gravar disputes entre j贸vens per a publicar-les en les xarxes socials i que es convertisquen en virals. I 茅s que, ja s'ha fet molt popular un v铆deo gravat en la mateixa pla莽a. 

Com a conseq眉猫ncia, un dels clubs de lluita d'esta ciutat, el CD Ares, ja s'ha pronunciat en contra dels fets i han confirmat que no t茅 res a vore amb la seua entitat. D'esta forma, ha aclarit que 芦esta classe de comportament 茅s totalment contrari a la filosofia i ensenyaments del nostre deport i queda lluny del codi 猫tic禄.

De la mateixa manera, els agents de la localitat asseguren que seguixen de prop este cas i la vigil脿ncia de ls zones recreatives municipals, per tal d'evitar estos actes. A dem茅s, recorden la import脿ncia de la col路laboraci贸 ciutadana per a sancionar estes actuacions. 

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Entren a robar a una casa amb els amos dins i agredixen a dos d'ells en Albalat" "Busquen a Nayara Maria, desapareguda en Castell贸 de la Plana"