Barceló afirma que no hi ha constància que la nova soca del Covid-19 estiga en territori valencià

Ha destacat els controls que s'estan fent en els aeroports valencians per a impedir la seua propagació
Barceló diu que no hi ha constància que la nova soca estiga en territori valencià | Hospital de Bellvitge

La consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha assegurat este dilluns que «no es té constància» que la nova soca del Covid-19 detectada en el Regne Unit haja entrat en el territori valencià i sobre este tema ha destacat els controls que s'estan fent en els aeroports valencians per a impedir la seua propagació.

Barceló, en declaracions als mitjans abans de visitar el Lluís Alcanyís de Xàtiva, en la comarca de la Costera (València), ha recordat en eixe sentit que sobre el territori valencià hi ha decretat un tancament perimetral fins al pròxim 15 de gener.

Per tant, ha destacat que este tancament implica «tindre la certesa» que qui entra pels aeroports valencians ha de vindre amb una PCR negativa feta amb 72 hores d'antelació al vol i, a demés, ha de justificar per a poder viatjar que està domiciliat ací.

 En qualsevol cas, ha demanat «prudència» davant d'esta nova soca perquè científicament l'única cosa que es coneix és que «contagia més, però no sabem els efectes» que té. Per això, «cal ser prudents a l'hora de parlar d'esta mutació del coronavirus» i ha recordat que els virus «muten constantment».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"TRÀGIC: Mor en bolcar amb el tractor en Benlloch" "Incendia sa casa i amenaça als veïns en Gandia"