Mor el bebé després de la forta pallissa que li ha pegat son pare en Almassora

La mare, menor d'edat, ha sigut ingressada en un centre de menors, i son pare ha entrat en presó

Imatge d'arxiu dels peus d'un nadó
La xiqueta està en estat de mort clínica | Pixabay

Actualització 15/09/2020 a les 13.37 hores. El bebé de 10 mesos que ha patit este diumenge una brutal agressió per part de son pare en Almassora, la Plana Alta (Castelló), ha mort a causa de les lesions irreversibles segons ha avançat el diari 'Mediterráneo'.

Actualització 15/09/2020 a les 12.52 hores. Una ordre judicial ha ordenat l'entrada en presó del pare que ha deixat en estat crític al seu bebé de 10 mesos en Almassora, la Plana Alta (Castelló). Quant a la mare, al ser menor d'edat, ha sigut ingressada en un centre de menors.

Un pare pega una brutal pallissa al seu bebé de 10 mesos

Este matí de diumenge s'ha produït una brutal agressió en una casa del carrer de Sant Pere de la localitat d'Almassora, en la comarca de la Plana Alta (Castelló), quan un pare ha deixat en estat de mort clínica a la seua filla, un bebé de 10 mesos, després de pegar-li una gran pallissa. 

Segons ha avançat el diari 'Mediterráneo', tant el pare com la mare estan detinguts a conseqüència de la pallissa que li han pegat al bebé, qui està ingressat en estat crític en l'hospital General de Castelló de la Plana. Segons pareix, l'agressió s'ha descobert després de què els pares portaren al bebé a la seua pediatra, ja que les lesions que tenia la xiqueta no podien ser d'un accident. A demés, des de pediatria apunten que ja hi havia obert un expedient als pares per maltractament a la seua filla.

Després de fer les primeres investigacions, tot apunta que el pare, de 20 anys, va agarrar al bebé i li va pegar amb violència contra els barrots del bressol perquè la xiqueta no parava de plorar. Quan arribaren a l'hospital, els sanitaris confirmaren que les lesions eren causa d'una agressió i no d'un accident, encara que els pares explicaren que la xiqueta havia caigut del bressol.

El bebé presenta lesions irreversibles

Davant d'esta situació, els professionals mèdics de l'hospital van avisar al jutjat de guàrdia i a agents de la Guàrdia Civil, qui van detindre al pare i a la mare, qui té 17 anys, per un presumpte delicte d'assassinat en grau de temptativa en l'àmbit familiar.

Quant al bebé, a pesar de la ràpida intervenció dels equips mèdics, no hi ha moltes probabilitats de què puga sobreviure, ja que les lesions són irreversibles.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari