Els bombers del SPEIS sufoquen amb rapidesa esta nit un incendi en habitatge en el barri de Carolines

Els inquilins de l'immoble afectat es trobaven a l'interior quan es va produir l'incendi

La regidoria de Seguretat de l'Ajuntament d'Alacant informa que els Bombers del Servei de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament (SPEIS) s'han desplaçat per a extingir un incendi en habitatge que ha tingut lloc durant la nit, en l'avinguda del Mestre Alonso, sense que es produïren ferits en este foc, juntament amb tres patrulles del servei nocturn de la Policia Local que han coordinat l'emergència dels habitatges confrontants que han baixat a la via pública.

Incendi interior d'un habitatge

Segons fonts policials l'incendi, tenia lloc al voltant de les 22.40 hores, quan una trucada telefònica rebuda en la central de radi de la Policia Local, informava el servei Nocturn que sortia molt de fum de l'interior d'un habitatge situat en l'avinguda del Mestre Alonso. Immediatament es va desplaçar el tren complet dels bombers del SPEIS amb deu efectius.

Els habitants de l'immoble estaven dins

Segons fonts policials els inquilins de l'immoble afectat es trobaven a l'interior quan es va produir l'incendi, una dona i els seus dos fills, i en adonar-se de la forta olor de fum van poder sortir de l'habitatge abans de quedar-se atrapats, sense requerir assistència mèdica.

Els bombers del SPEIS es van dividir en equips per a intervenir i controlar amb celeritat l'incendi, van utilitzar el vehicle escala i van desplegar diverses línies d'aigua també per l'interior per a atacar les flames. Els efectius en accedir a l'habitatge van localitzar el foc, que s'havia originat en una habitació de l'habitatge, provocant una gran fumera en la resta de les estades.

Les causes del foc

L'incendi va afectar una habitació que va quedar calcinada, així com per fum a la resta de l'habitatge. Així mateix les labors d'extinció de l'incendi es van allargar més d'una hora, i no es pot determinar les causes del foc. Durant les tasques d'extinció els veïns dels habitatges confrontants han sortit al carrer, podent accedir després de l'emergència.

Per la seua part la Policia Local va acompanyar a la família afectada, i la dona i els dos fills van ser reallotjats a casa d'uns familiars.

Consell dels Bombers

<

>

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La Policia Nacional deté a una dona per agredir al seu marit" "Un tren atropella a una persona en l'estació d'Almassora"