Els bombers extingixen diferents incendis en la Ribera Baixa

Las flames calcinaren zones de vegetació, forestals i agrícoles
Imatge d'arxiu | Bombers de Castelló

Este diumenge, cap a les 22.00 hores, s'han produ√Įt diferents tres incendis en les localitats de Favara, Llaur√≠, Cullera i Corbera, en la comarca de la Ribera Baixa (Val√®ncia), concretament en les carreteres AP-7 i CV-510.

Segons informa 'Levante-EMV', per la seua proximitat a la carretera, els bombers van demanar ajuda a la Gu√†rdia Civil per a que tallara un tram d'un carril de la CV-510 i poder extingir el foc amb major facilitat.

Desplegament d'efectius

En un principi es pensava que el foc nom√©s afectava a la vegetaci√≥ de la zona, per√≤ finalment un dels incendis va ser declarat com a forestal, per afectar a la part de la muntanya, concretament en Llaur√≠.

Finalment, el foc situat a Cullera es va donar per extingit cap a les 23.45 hores, moment en el que tamb√© es va considerar controlat l'incendi forestal de Llaur√≠. De la mateixa manera, els bombers van continuar treballant en algunes zones de cultiu en punts de Llaur√≠ i Favara.

Cal destacar la participaci√≥ de set dotacions dels parcs de Cullera, Gandia, Silla i Alzira, de dos unitats de bombers forestals i de dos brigades de Divalterra.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Tres banyistes rescaten a una menor i a sa tia en Benissa" "Vídeo: La nefasta situació que viuen els ancians de la residència de Llíria"