Els bombers extingixen un incendi de matolls en l'autovia A-70 en Alacant

L'incident ha tingut tres focus de foc diferents
El foc ha afectat una zona de bosc baix i matolls | Europa Press

Tres dotacions del Servici de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament de l'Ajuntament d'Alacant (SPEIS) i del Consorci Provincial de la Diputació i tres patrulles de Policia Local han extingit un incendi que s'ha originat en uns matolls en uns talussos de l'autovia A-70.

El foc s'ha produït cap a les 01.00 hores, quan els servicis d'emergència han rebut un avís a través de la sala operativa. A demés, la Policia Local ha rebut algunes cridades, en les que es comunicava de l'existència de fins a tres focus de foc en el carrer d'Ubaldo Capdepon.

Estos incendis han tingut lloc sobre els dos talussos de l'autovia A-70, un en terme municipal d'Alacant i l'altre en el de Sant Vicent, en la comarca de l'Alacantí (Alacant), i el fum ha provocat que afectara la circulació de l'autovia, ha informat l'Ajuntament d'Alacant en un comunicat.

Un ampli operatiu de Bombers del SPEIS i del Consorci Provincial de la Diputació s'han desplaçat fins al lloc dels fets i han desplegat algunes línies d'aigua per a atacar les flames i controlar ràpidament els diferents focus d'ignició.

La intervenció dels servicis d'extinció ha permés que el foc no es propagara més enllà dels vessants de l'autovia i finalment no ha sigut necessari que la Policia Local tallara el trànsit de l'autovia en este punt. El foc ha afectat una zona de bosc baix i matolls.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Vídeo: Atrapat en el cotxe després d'un accident en Silla" "Distribuix bitllets falsos en comerços d'Ontinyent"