Els bombers tallen amb una radial l'anell d'un home que havia patit una picadura d'una vespa en Alacant

L'home no ha patit cap ferida en el dit
L'home no ha patit cap ferida | Ajuntament d'Alacant

Els Bombers del Servici de Prevenció Extinció d'Incendis i Salvament (SPEIS) de l'Ajuntament d'Alacant han intervingut per a tallar l'anell del dit d'una persona a la que li havia picat una vespa provocant una inflamació, i generant dolor si poder retirar-lo.

Els fets han passat este matí quan una persona de 50 anys ha acudit al parc de Bombers de 'Jesús González Soria' del SPEIS, i ha explicat als efectius que a causa d'una picada de vespa en el dit cor, se li havia unflat molt i no podia llevar-se l'anell, i necessitava ajuda, pel que els bombers han hagut d'usar una radial per a trencar-lo.

Per a tals fets tres bombers han organitzat una intervenció per a trencar l'anell sense ferir el dit, per a això s'ha usat una radial protegint la part superior inflamada, i han disseccionat l'anell mentres un altre efectiu refrescava el punt de fricció de la radial evitant que la calor el danyara.

Segons fonts del SPEIS els efectius han tardat una mitja hora a fer l'emergència, conseguint finalment després d'una delicada intervenció tallar l'anell, per a separar-lo i alliberar de la pressió el dit.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Li pega a la seua parella per motius econòmics en València" "Pillen a un grup que venia droga a menors en Xaló"