La borrasca d'Ana provoca caigudes d'arbres, retards en vols i tancaments provisionals de parcs a la Comunitat

Les fortes ratxes han requerit la intervenció del Consorci de Bombers de la província de València en cinc actuacions

Tancament provisional de diversos parcs a València, caiguda d'arbres i d'un senyal a l'A-70 en Ibi a l'Alcoià, són algunes de les conseqüències del pas de la borrasca Ana per la Comunitat, en una jornada en la qual s'han registrat retards en més d'una vintena de vols en els aeroports de València i l'Altet.

  

  

Les fortes ratxes han requerit la intervenció del Consorci de Bombers de la província de València en cinc actuacions, la majoria per caiguda d'arbres en Guadassuar, Siete Aguas, Alzira o la més significativa en Sollana on un exemplar ha caigut sobre la catenària de l'estació de tren la qual ha provocat una avaria important en els trens de Cercanias de la C1 València-Gandia al llarg del matí de hui. 

A més a més, en la capital valenciana, l'Ajuntament ha comunicat el tancament provisional, fins a les 15.00 hores, dels parcs de Vivers, Orriols i Marxalenes per les fortes ratxes de vent. 

En el municipi d'Ibi , els bombers hi han hagut de retir un cartell publicitari part del qual ha caigut sobre l'autovia A-70 i ha provocat retencions de tràfic durant una hora.

En Oriola han retirat despreniments de paret que havien caigut al carrer; en Muro d'Alcoi el cobert d'una fàbrica i en Alcoi en el recinte ferial, on han hagut de tallar rames enredades en el cable telefònic.

Retards en vols 

D'altra banda, més d'una desena de vols amb eixida o arribada a València han patit retards d'entre 17 minuts. Algns fins i tot han arribat als 176 minuts, en el cas d'un vol a Glasgow o 110 minuts a Düsseldorf, segons la web de l'aeroport, encara que no han registrat cap cancel·lació des d'ahir, quan si hi hagueren un total de 12 vols cancel·lats en sis connexions amb Amsterdam, Frankfurt i Weeze pel mal oratge a Europa.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"FLIPA: Esta és la vagina més bonica del món" "L'heroic gest d'un policia fora de servei a València"