Detecten un brot de 27 casos positius en una residència de Formentera del Segura

Tres majors estan ingressats en l'hospital Universitari de Torrevieja i quasi la meitat dels residents s'ha contagiat
Brot per coronavirus en la residència del municipi Formentera del Segura (Alacant) | Pixabay

Sanitat ha hagut d'intervenir la residència 'Mediterráneo Decuvi', en la localitat de Formentera del Segura, en la comarca del Baix Segura (Alacant), després de detectar-se un brot per coronavirus.

Segons ha avançat el diari 'Información', en esta residència s'hi han registrat 17 casos positius entre els usuaris i 10 més en la plantilla de treballadors, fins i tot la directora del centre.

El primer cas entre els treballadors del centre es va detectar el 6 de novembre i el primer entre els residents es va confirmar dos dies després, el passat 8 de novembre. Ara, Sanitat ha confirmat que quasi la meitat dels residents d'este geriàtric de Formentera del Segura es troben contagiats per Covid-19 i un gran número dels treballadors estan aïllats en donar positiu.

Esta situació ha provocat la intervenció de Sanitat que, de moment, es centra en l'assistència diària de sanitaris procedents del departament de salut de Torrevieja. A hores d'ara, tres ancians han hagut de ser ingressats en l'hospital Universitari de Torrevieja, encara que de moment no hi ha cap defunció.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ferit en caure des d'una gran altura en Almassora" "Mor un treballador en caure des de diferents metres d'altura en Pego"