El brot de Gandia suma 20 nous positius i es confirma un nou focus de contagis en Peníscola

En Gandia, el nou brot ja afecta a 30 persones
En total, 11.900 persones han donat positiu en una PCR en el territori valencià | València Diari

El brot de coronavirus detectat este dimecres en Gandia, en la comarca de la Safor (València) ha sumat altres 20 positius, amb el que afecta ja a 30 persones, mentres que este dijous s'han detectat altres dos brots d'origen familiar en Benidorm i Peníscola, de quatre i tres casos.

D'esta manera ho ha indicat la Conselleria de Sanitat en un comunicat, en el que ha indicat que en les últimes 24 hores s'han confirmat 39 nous casos per PCR: tres en Castelló, huit en la província d'Alacant i 26 en la província de València.

 INVITACIÓ: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del València Diari a on comentem entre tots les notícies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i també vos entretindreu.  FEU CLIC ACÍ, VOS ENCANTARÀ!

En total, 11.900 persones han donat positiu en una PCR en el territori valencià des de què es va iniciar la pandèmia. Amb les dades de hui, en estos moments queden actius 303 casos, el que suposa un 1,57% del total de positius.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Internament en un centre especial per a l'home que va degollar a son pare en València" "'La Manada' de Callosa d'En Sarrià: La jutgessa ordena el processament"