Troben el cadàver d'un dels dos pilots desapareguts en la costa de Borriana

Els equips de salvament continuen treballant per a trobar l'altre cadàver
Dos pilots desapareguts en una avioneta en Castelló | Viquipèdia

Actualització 1311/2020 a les 09.05 hores. Este matí de dimecres, cap a les 07.00 hores, un pesquer ha trobat a unes 20 milles de la costa de Borriana, en la Plana Baixa (Castelló), el cadàver d'un dels dos hòmens que havien desaparegut amb una aeronau el passat 4 de novembre quan feien un vol d'Eivissa a Reus.

Segons ha avançat el diari 'Mediterráneo', el cos és de Marc Francesch, un empresari de 42 anys. Fa uns dies es va trobar l'avió en el Delta de l'Ebre, submergida a uns 100 metres de profunditat. Eixa situació dificulta les faenes de rescat de l'altre cadàver, que es tracta d'un policia d'uns 35 anys, que continua atrapat.

Ha sigut el temporal marítim i les pluges dels últims dies el que ha arrossegat el cadàver d'este home fins a la costa de Castelló, a més de 120 quilòmetres d'on està l'avió.

Busquen en Castelló un avió bimotor desaparegut amb dos pilots

Este dimecres, 4 de novembre, els equips de Salvament Marítim, Salvament Aeri de Rescat (SAR) de l'Exèrcit de l'Aire i del Servici Marítim de la Guàrdia Civil continuaven la busca d'un avió bimotor, pilotat per dos socis de l'aeroclub de Reus, que va desaparèixer cap a les 19.00 hores del dimarts després de partir de l'aeroport d'Eivissa.

Segons ha explicat el diari 'Mediterráneo', l'aeronau estava pilotada per dos socis de l'Aeroclub de Reus i, per motius que encara es desconeixen, va caure a la mar quan es trobava a 75 quilòmetres de la seua destinació, l'aeròdrom de Reus.

Els treballs per a localitzar l'avioneta es van concentrar durant el matí d'este dimecres al nord del Delta de l'Ebre, pel fet que els corrents provocats pel mal temps haurien desplaçat l'aparell fins a esta zona. No obstant això, les faenes de busca també es van estendre a la costa nord de Castelló.

Els dos pilots tenien experiència volant

Tal com ha informat l'Aeroclub de Reus en un comunicat, els dos pilots, un policia de 35 anys i un empresari de 42, comptaven amb una àmplia experiència i estaven duent a terme un vol privat.

La nau desapareguda és un model Piper PA-34-200 Sèneca de sis places. L'avió s'usava per als vols a la demanda dels seus socis, cursos d'iniciació i per a la formació d'aviadors professionals.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Dos dones atrapades per la pluja en Cheste" "Rescaten a un ancià atrapat per la pluja en un arrossar de Massanassa"