Un caçador troba el cadàver de la xica desapareguda en Albal en una séquia de Silla

La Guàrdia Civil ha confirmat que es tracta de la xica de 19 anys desapareguda en Albal
Tot apunta al fet que es tracta de la xica desapareguda en Albal el passat 8 de gener ACN

Actualització 30/01/2021 a les 13.35 hores. La Guàrdia Civil ha confirmat que el cos trobat este matí per un caçador en una séquia de Silla correspon al de la jove de 19 anys desapareguda en Albal el passat 8 de gener i que les autoritats buscaven en coincidir els trets físics del cos localitzat.

Els agents del Grup d'Homicidis i del Servici de Criminalística de València han fet una minuciosa inspecció en la séquia i voltants. Després, el cos ha sigut traslladat a l'Institut de Medicina Legal de València per a practicar-li l'autòpsia. El cadàver es trobava en estat de descomposició. Dos tatuatges en el cos de la víctima han possibilitat la ràpida identificació de la víctima.

La pista de Florina, la xica romanesa desapareguda es va perdre el 8 de gener després que pujarà a un cotxe conduït per un home i no tornarà al lloc a on exercia la prostitució, un ramal d'enllaç amb la pista de Silla, en el terme municipal d'Albal. La companya de pis de Florina va acudir a les dependències de la Guàrdia Civil d'Alfafar per a denunciar la seua desaparició.

Els investigadors del Grup d'Homicidis han localitzat un enregistrament d'una càmera en la que s'aprecia com la víctima puja a un cotxe de color blanc, però les imàtgens no són nítides i no permeten distingir la matrícula del cotxe.

Un caçador troba el cadàver d'una xica en una séquia de Silla

Este matí de dissabte, un caçador ha trobat el cos sense vida d'una xica en una séquia del terme municipal de Silla, en la comarca de l'Horta Sud (València). A falta d'una completa inspecció ocular, tot pareix indicar que podria tractar-se de la jove prostituta romanesa de 19 anys a la que es busca des de fa uns quants dies per la seua desaparició en la localitat d'Albal en circumstàncies molt estranyes.

Segons ha informat el diari 'Las Provincias', per l'aspecte que presentava el cadàver, la mort podria haver-se produït fa ja bastants dies. Totes les hipòtesis apunten al fet que es tracta d'un homicidi.

Agents de la Guàrdia Civil s'han desplaçat al lloc per a aclarir les circumstàncies de la mort de la jove i recaptar les proves entre testimonis i en l'entorn. Després, el cos sense vida de la xica serà traslladat a l'Institut de Medicina Legal per a dur a terme proves forenses més profundes.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una xica de Castelló dona a llum en el seu propi cotxe" "Brutal incendi en el port d'Alacant"