Troben una caixa amb explosius en un habitatge de Sumacàrcer

La Guàrdia Civil va confirmar que es tractava de més de 10 kg d'ammonita de diverses varietats i 77 metres de metxa negra lenta embreada

El passat dia 26 d'abril, un home va anar a la caserna de Càrcer comunicant l'aparició d'una caixa de supòsits explosius a l'habitatge d'un familiar de la pedania de Sumacàrcer mentre realitzava una neteja.

Un cop coneguts els fets, el Grup Especial de Desactivació d'Explosius de la Guàrdia Civil de València, es va desplaçar al lloc, comprovant que es tractava d'explosius amb els etiquetatges caducats i deteriorats, es tracta de més de 10 kg d'ammonita en format de cartutxos empaquetada dins d'unes maletes i 77 metres de metxa lenta embreada.

Tots estos efectes que es troben en molt mal estat de conservació són retirats per este GEDEX per procedir a la seua destrucció de manera controlada amb mitjans propis de l'especialitat en Pedrera de municipi valencià de Cotes.

Des de la Guàrdia Civil de València es recorda que la manera d'actuar davant la troballa d'algun artefacte explosiu consisteix a no tocar, ni manipular l'objecte i avisar immediatament a la Guàrdia Civil a través del 062.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor un dofí aparegut desorientat a la platja de Cullera" "Ho ha destapat Sàlvame: parla mal a la seua esquena"