Camioner valencià denunciat a Navarra per conduir sense carnet i baix els efectes de la cocaïna

Imputat per delicte contra la seguretat vial per conduir drogat i sense haver realitzat cap curs de recuperació de punts
Si un conductor pren drogues els efectes es mantenen al cos durant dies | CEDIDA

 

Un valencià ha sigut denunciat a Navarra per conduir baix els efectes de la cocaïna i sense disposar de punts en el carnet. L'home de 37 anys i veí de la ciutat de València, va ser aturat per la Policia Foral en la N-121-A, havent-se percatat els agents de la seua actitud temerària en la conducció d'un camió carregat amb 40 tones. El camioner està imputat per un delicte contra la seguretat vial. 

Després d'observar la seua conducció irregular, la patrulla que es trobava en una àrea de Servei prop del municipi de Santesteban (N-121-A) realitzant tasques d'organització del trànsit, va donar l'alto al xòfer i va procedir a efectuar les proves indiciàries d'alcoholèmia i drogues. Aquestes van donar un resultat positiu en cocaïna, un delicte que segons l'Article 14 de la Llei de Seguretat Vial és objecte de denúncia immediata, tal i com va ocórrer. 

No obstant això, aquest no va ser l'únic delicte comés per l'individu, ja que en demanar-li els agents que exposara la seua documentació i revisar-la mitjançant el Centre de Comandament i Coordinació, es va poder comprovar i traure la conclusió que l'home conduïa sense cap autorització administrativa per tal de poder fer-ho. El conductor no disposava de cap punt en el carnet ni tan sols havia realitzat cap curs per recuperar els punts, amb la qual cosa no es trobava habilitat per exercir la conducció. Aquesta acumulació d'infraccions ha donat lloc a una investigació per delicte contra la seguretat vial. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: motorista de 28 anys, ferit en xocar amb un VTC a València" "ATENCIÓ: tancat per accident amb ferits el passeig de la Ciutadella-pont de l'Exposició"