Primer cap de setmana sense toc de queda a València ple d'actes vandàlics i botellots

A Alacant també s'han registrat incidents relacionats amb el consum d'alcohol al carrer

El més esperat, que no hi haguera toc de queda, este cap de setmana ha sigut el primer sense toc de queda a la Comunitat Valenciana i atenció, perquè s'ha actuat com si el coronavirus ja no existira. S'han produït diversos botellots a la platja de la ciutat de València i hi ha hagut actes vandàlics que han generat desperfectes i brutícia en instal·lacions de la costa.

La Policia Local rep avís

La Policia Local de València ha rebut un avís de Mar i Ombra, l'empresa encarregada de gestionar les platges, perquè ha trobat destrosses valorades en milers d'euros, a més d'haver patit el robatori de neveres, menjar i altres elements. "No entenem com les persones es diverteixen a través de la destrucció de la propietat aliena" ha afirmat Esther Calero, la propietària.

Queixes del veïnat

Estos fets tenen lloc després dels aldarulls a la plaça d'Hondures de València on el veïnat s'ha queixat del soroll dels botellots fins a les 3 de la matinada i s'ha despertat este diumenge amb les voreres del carrer plenes de gots, pots i botelles.

A Alacant

Una altra ciutat que no s'ha lliurat dels botellots i actes vandàlics ha sigut Alacant, la Policia Municipal va dissoldre un botellot de 40 persones, tot i que l'acció va continuar a la platja. De les 75 actes alçades, 60 eren per consum d'alcohol a la via pública.

El Partit Popular de València ha denunciat el "descontrol" d'estos botellots en tota la ciutat i acusa el consistori de no invertir correctament els 90.000 euros de pressupost per a desenvolupar una ordenança municipal per a evitar-los. "No té sentit que l'esquerra mantinga restriccions a l'oci nocturn i no es lluite contra el botellot" ha manifestat Santi Ballester, regidor del partit.

El coronavirus continua estant amb nosaltres

«Hem de tenir paciència. Hem parat els peus al coronavirus, però continua estant amb nosaltres». Així ho anunciava la consellera de Sanitat, Verónica Casado.

Encara que la situació millora cal tindre precaució

La situació millora, ja que, a poc a poc, li anem guanyant la batalla al coronavirus. Però el cost ha estat molt alt, sobretot en vides, en les relacions socials i en l'economia, tan personal com a gran escala. Les batalles, encara quan es guanyen, deixen profundes seqüeles.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un motorista és atropellat en el túnel de Bravo Murillo per un Kamikaze" "Un cotxe es precipita per un barranc en Gáldar causant la mort del conductor"