ÚLTIMA HORA:

10 casos confirmats de coronavirus en territori valencià

Cau un camió per un barranc en la CV-415 a l'altura de Picassent

L'accident ha sigut este matí vora les 9.00 i s'han necessitat 9 bombers per a traure a la conductora ferida dels ferros
Fins a 9 bombers s'han necessitat per a traure a la conductora dels ferros | Bombers de València

 

ACTUALITZAT. Este dijous de matí, a les 8.45 hores, s'ha produït un accident de trànsit en la CV-415, a l'altura de Montserrat, i no en Picassent com s'havia indicat en un primer moment. Un camió ha eixit de la via, a l'altura de la població de la Ribera, i ha caigut per un xicotet barranc lateral.

 

Fins al lloc de l'accident s'han hagut de desplaçar 9 efectius dels parcs de bombers de Silla, Catarroja i Torrent per a socórrer a la víctima, una dona de 46 anys. La conductora estava atrapada entre els ferros, tal com es pot vore en la imatge, i els bombers han hagut de treballar fins a les 9.55 hores per a poder traure-la.

 

La ferida ha hagut de ser traslladada a l'hospital, després de ser atesa pels Servicis d'Atenció Mèdica d'Urgència (SAMU) per politraumatismes i etabilitzada. Ha sigut duta a l'Hospital la Fe de València, segons informa el Centre d'Informació i de Coordinació d'Urgències (CICU).

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!