Les causes del càncer de mama de Terelu no són genètiques

La col·laboradora està més tranquil·la ara que s'ha confirmat que hi ha menys possibilitats que la seua filla patisca també la malaltia
María Teresa Campos amb Terelu després de rebre l'alta mèdica | València Diari

Terelu Campos ja s'ha recuperat completament del seu pas pel quiròfan i el seu tractament contra el càncer i s'ha reincorporat a la seua feina com a col·laboradora de 'Sálvame'. El seu retrobament amb els seus companys va ser molt emotiu, però també ho va ser el que va dir sobre la seua filla. 

La presentadora va admetre que «m'afecta molt pensar que Alejandra poguera viure amb por». El seu temor, però, ha desaparegut quan ha conegut que les causes del seu càncer no són d'origen genètic. Això descarta que Alejandra Rubio, que s'acaba d'independitzar, haja de patir per aquesta malaltia.    

La seua tornada a ‘Sálvame’ va acabar entre llàgrimes

L'expectació en el plató de 'Salvame' per la tornada de la filla de María Teresa Campos era màxima. Aquest fet va ser el plat fort del programa, i és que, van ser molts els somriures, abraçades, aplaudiments o llàgrimes que s'hi van produir. 

L'acollida per part dels seus companys a Terelu no va poder ser més càlida. Tot l'equip va celebrar de valent la seua reincorporació i el públic la va rebre amb un fort aplaudiment. La col·laboradora no va poder evitar començar a plorar davant la gran benvinguda que va rebre. 

Podria haver reprès la seua relació amb Salva 

Van ser diversos els temes dels quals va parlar en el seu retorn al programa de Telecinco. Un d'ells, en resposta a les preguntes dels seus companys, va ser una possible reconciliació amb la seua exparella Salva. Terelu va afirmar que «no som parella» però va afegir després que «entre això i res, mira tot el que hi ha».   

Terelu Campos i Salvador Pérez junts en un acte | València Diari

És un «home formidable» amb qui vaig tindre «una relació en un moment molt complicat» va dir la germana de Carmen Borrego de qui va ser el seu xicot. Ara que la seua salut ja no és un impediment, podria ser que Terelu estiguera disposada a  reprendre una relació que la feia molt feliç. 

La seua mare ha posat una casa a la venda

Les dificultats que està tenint la seua mare per vendre la seua casa també va ser una de les qüestions de les quals va parlar al plató de Telecinco. Terelu va negar que hi haguera cap problema, és més, va afirmar que hi havia una persona «molt interessada» en la compra de l'habitatge. Encara que no poden donar per tancada l'operació immobiliària, sembla que la confirmació de la venda de la casa no s'hauria de demorar en excés.   

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La reina Letícia, molt preocupada per la salut d'algú molt proper" "ATENCIÓ: La sorprenent nova concursant de 'GH VIP'"