Quatre anys i tres mesos de presó per a l'agressor que va colpejar i va robar a una anciana en València

Les càmeres de seguretat de l'edifici van captar com l'agressor va agredir brutalment a la víctima per a llevar-li la bossa de mà

Imatge d'una agressió d'un lladre a una anciana en un portal de València
Quatre anys i tres mesos de presó per agredir i robar a l'anciana | Twitter

El passat mes d'agost, les imàtgens d'un violent atracament a una anciana en un portal del centre de València van commocionar a tota Espanya. En elles es podia vore clarament com el lladre, després d'intentar apoderar-se de la bossa de mà de la dona, li va propinar una forta colzada en el rostre i la dona va caure desplomada i commocionada a terra.

Segons ha avançat el diari 'Mediterráneo', este divendres, 5 de març, l'Audiència Provincial de València ha condemnat a l'agressor a quatre anys i tres mesos de presó per un delicte de robatori amb violència amb les circumstàncies agreujants d'abús de superioritat i reincidència, en tindre una condemna prèvia per un robatori amb força en Alcalá de Henares.

A demés, l'ara condemnat haurà de pagar una multa de 180 euros per un delicte lleu de lesions. Així mateix, l'agressor haurà d'indemnitzar a la víctima amb 980 euros per les lesions i els diners furtats, en concepte de responsabilitat civil.

Les conseqüències del brutal atac a la dona

Durant el judici celebrat per conformitat, l'acusat, de 35 anys i nacionalitat romanesa, va reconèixer els fets i va acceptar una rebaixa en la pena que inicialment demanava el Ministeri Fiscal, de sis anys de presó, i la sol·licitada per l'acusació particular, que demanava un altre any i nou mesos pel delicte de lesions a demés dels sis pel robatori amb violència.

Donat l'acord aconseguit no va ser necessari que la seua víctima haguera d'entrar a declarar i reviure la brutal agressió patida. La dona, que es va mostrar satisfeta per la ràpida condemna al seu agressor, va patir a conseqüència de l'atac una ferida en els ossos del nas, hematoma en un ull i un traumatisme cranial pel que va haver de rebre assistència facultativa.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari