EN DIRECTE

📸⛈ FOTOS I VÍDEOS TEMPORAL CV: Seguix les últimes hores de la borrasca 'Glòria' minut a minut

Condemnat un cuiner per trencar-li un plat en el cap a un cambrer en la Vila Joiosa

Va agredir al company «amb ànim d'atemptar» contra la seua integritat física i moral
El cuiner va agredir al company «amb ànim d'atemptar» contra la seua integritat física i moral | València Diari

Un cuiner d'un restaurant de la Vila Joiosa, capital de la comarca de la Marina Baixa (Alacant), ha sigut condemnat a dos anys de presó per trencar-li un plat en el cap a un cambrer que treballava en el mateix establiment després d'una discussió.

 

El tribunal de la Secció Segona de l'Audiència d'Alacant considera provat que l'acusat, de 52 anys i origen xilé, li pegà diferents colps al seu company de treball «amb ànim d'atemptar» contra la seua integritat física i moral, segons la sentència.

 

Els fets es van produir en la mitjanit del 18 d'agost de 2014 en el citat local, situat en la Partida de Torres, en el transcurs d'una discussió originada per motius que es desconeixen.

 

A conseqüència del colp, el cambrer va patir un traumatisme cranioencefàlic i diferents ferides en el front i en el nas, per les que va requerir punts de sutura.

 

L'ara condemnat, que estava en Espanya en situació irregular quan es va produir el succés, va admetre els fets que va relatar l'acusació durant el judici.

 

D'esta manera, la sentència estima la petició de la Fiscalia i, a més d'imposar a l'acusat una pena de dos anys de presó, li condemna a indemnitzar al cambrer agredit amb una suma de 12.000 euros, declarant al propietari del restaurant com a responsable civil subsidiari i a l'asseguradora del local com a responsable civil directa. 

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!