Una dona pega a fugir en Onda després de causar un accident amb una xiqueta de 4 anys dins del cotxe

Els agents han posat els fets en coneixement de Fiscalia de Menors
La conductora ha donat positiu en alcohol i drogues | Europa Press

Este dijous, 18 de febrer, s'ha produït un accident de trànsit en el carrer Concepción de la localitat d'Onda, en la comarca de la Plana Baixa (Castelló), que afortunadament no ha causat greus danys personals.

Segons ha avançat el diari 'Mediterráneo', un cotxeocupat per tres persones ha provocat un accident en Onda en estampar-se contra un senyal i, posteriorment ha pegat a fugir

Immediatament, la Policia Local d'Onda ha identificat a la conductora del vehicle, una dona de 38 anys, que ha donat positiu en alcohol i drogues. Per este motiu, els agents han procedit a interposar les corresponents multes, a l'espera que la Justícia actue davant la gravetat dels fets.

La dona portava droga dins del cotxe

Cal destacar que dins del cotxe causant del citat accident es trobava una xiqueta de tan sols quatre anys, la filla de la conductora. Els agents han posat els fets en coneixement de Fiscalia de Menors davant possibles conseqüències, donada la gravetat de les infraccions comeses.

A demés, la conductora que ha donat positiu en la prova d'alcoholèmia i drogues, té antecedents per consum d'estupefaents, i portava droga dins del cotxe.

La Policia Local d'Onda ha pogut interceptar el vehicle després de comprovar el rastre que han deixat després de conduir de manera anòmala a una velocitat elevada pels carrers de la localitat i estampar-se contra un senyal.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor un treballador sense contracte en caure d'un andami en Alboraia" "Famílies es barallen per a ocupar una casa en la que l'inquilí era mort dins en Alacant"