Confirmen el retorn de Raquel Bollo com a col·laboradora de 'Sálvame'

L'andalusa va abandonar fa dos anys el programa de les vesprades de Telecinco
Raquel Bollo torna a 'Sálvame' | Cedida

 

Notícia confirmada. Raquel Bollo torna a televisió i ho fa en el programa que va ser la seua casa durant molts anys. Mediaset ha anunciat de forma oficial que és la nova de col·laboradora de 'Sálvame' i que farà el seu nou debut aquest mateix dimarts 20 de novembre. 

La col·laboradora andalusa va anunciar que deixava la televisió fa uns dos anys. Després de molt temps treballant en els programes del cor, va decidir començar una carrera professional. Finalment, però, ha fet marxa enrere sobretot, segons explicaven persones del seu entorn a 'El Español', perquè «trobava a faltar la seua feina a 'Sálvame'».

Raquel Bollo és la nova col·laboradora de 'Sálvame' | València Diari

 

Reunió amb els directius de ‘Sálvame’ a Madrid el passat dijous

Tot s'hauria començat a gestionar el passat dijous. Va ser durant aquell matí quan Raquel es va dirigir a les instal·lacions de Mediaset i, al voltant de les 12:30 hores, va mantenir una reunió amb la direcció de 'Sálvame'. 

La idea que va plantejar Bollo va ser la de tornar com una tertuliana més de l'equip habitual del programa i no com una col·laboració puntual. Durant aproximadament una hora, va estar negociant com i quan podria ser la seua tornada al programa de les vesprades de Telecinco. 

Raquel Bollo es va reunir amb la direcció de 'Sálvame' | Cedida

 

Tot i que en el seu moment va anunciar que abandonava definitivament la televisió, esporàdicament ha participat en alguns espais com per exemple 'Viva la vida', quan aquest era presentat per Toñi Moreno.  

Ha tingut problemes econòmics els últims mesos

Una de les causes que la podien haver animat a tornar a fer televisió són uns problemes econòmics que ha patit durant els últims mesos. Aquest estiu va haver de tancar una botiga de roba que tenia a la ciutat de Sevilla.  

Tot i que va provar de seguir comercialitzant la seua marca, finalment va deixar aparcat aquest projecte professional. Davant la falta d'ingressos, ha pres la decisió de tornar a una feina que sap que li garantirà uns bons diners. 

És feliç i està molt enamorada

La seua vida personal, en canvi, sembla que passa per uns dels seus millors moments. L'any 2017 va començar una relació amb un conegut empresari sevillà, Mariano Jorge Gutiérrez. A 'Viva la Vida', va admetre que era molt feliç i que estava molt enamorada. 

Mariano Jorge Gutiérrez és l'actual parella de Raquel Bollo | València Diari

Tot va canviar per Raquel Bollo quan va conèixer la seua actual parella, amb la que fins i tot, s'estaria plantejant casar-se. Alguns amics seus, afirmen que ha deixat d'anar als locals flamencs per ser una assídua dels restaurants més exclusius de Madrid i Andalusia. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Madeleine McCann podria estar viva, tancada en una masmorra" "Investigada una agressió sexual entre pacients a un hospital de Castelló"