Una crema per a bebès de 3 euros aconsegueix combatre la psoriasis i els èczemes

Es tracta d'un producte per a la cura de la pell dels bebès que ha aconseguit curar els problemes dermatològics de molts malalts
El antes y el después de los eczemas de una bebé tras utilizar la crema. | Facebook

Joanne Nevis, una mare de 28 anys, estava realment preocupada per un èczema infantil en la pell de la seua filla Kelisha. Havia provat diferents remeis sense aconseguir reduir els èczemes i també havia acudit a nombrosos metges, però cap dels medicaments i productes que li receptaven eren eficaços, solament a curt termini. 

  

  

l'equivalent a uns 3,25 euros.

La crema de 3 euros que acaba amb la psoriasis i els èczemes

Laura va comentar que després de la recomanació de la seua mare, va decidir provar una crema de bebès [la que apareix en la imatge]: «No estic bromejant, 24 hores després, la meua psoriasis ha desaparegut. Qualsevol persona que patisca psoriasis o èczemes ha de provar açò». D'aquesta manera, Joanne va decidir provar la miraculosa crema. 

Es tracta d'un producte específic per a bebès anomenat ‘Childs Farm Baby Moisturiser’ que es ven a Anglaterra en els supermercats Asda, una cadena de supermercats molt coneguda que a Espanya es pot comparar amb Mercadona, Lidl o Consum. Al principi Joanne dubtava que una crema tan genèrica i econòmica poguera solucionar el problema de la seua filla Kelisha.

El producte s'ha fet viral

No obstant açò, després d'aplicar-li al seu bebè aquesta crema durant quatre setmanes, els èczemes van acabar desapareixent per complet. Sorpresa pels resultats, la mare va decidir compartir aquesta experiència amb la resta d'usuaris de Facebook, que ràpidament s'ha convertit en viral, i han sigut moltes les persones que han volgut compartir també els seus casos.

Segons expliquen els compradors, aquesta crema de bebès no solament guareix els èczemes i psoriasis en bebès i xiquets, sinó que també és un producte eficaç per als problemes dermatològics dels adults.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"EMOTIU: «Gabriel ha fet que els seus pares es vulguen més»" "IX A la LLUM: 'El Chicle' era confident de la Guàrdia Civil després de matar a Diana Quer"