Cremen amb gasolina a un home per un deute i la víctima roba una moto per a saldar-la en Alacant

La Policia deté a tres persones per furtar un ciclomotor i descobrix que una li va abrasar l'esquena a una altra
Els tres detinguts han passat a la disposició del jutjat de guàrdia d'Alacant | ACN

La Policia Nacional ha detingut a tres persones acusades del robatori d'una moto en Alacant. A demés, la investigació ha esclarit un cas de lesions greus, ja que un dels arrestats presentava cremades de segon grau a l'esquena i, encara que no volia formular denúncia, va acabar confessant que un altre dels detinguts li havia cremat amb gasolina l'esquena per un deute.

Segons ha avançat el diari 'Información', per por de més represàlies, l'arrestat va confessar als agents que va participar en el robatori de la moto per a satisfer el deute amb el seu agressor.

Les autoritats van dur a terme les investigacions i detencions després de la denúncia presentada per un home al que van robar un ciclomotor. El denunciant va relatar a la Policia que coneixia de vista als lladres i després d'eixir de les dependències policials es va creuar amb un d'ells.

Van trobar la moto desmantellada

Immediatament va telefonar a la Policia i el sospitós va ser interceptat i detingut. A continuació, els agents van identificar als altres dos presumptes autors dels fets i després de ser localitzats en el seu domicili van reconèixer el robatori i un d'ells va admetre que ho va fer per a afrontar un deute que tenia amb una altra persona, precisament el primer arrestat.

L'home, de 65 anys, va mostrar als agents una cremada a l'esquena i va dir que li van cremar amb gasolina per haver-se retardat en el pagament d'un deute. La moto es trobava en la casa del sospitós, però ja havia sigut desmantellada i les peces van ser recuperades i entregades a l'amo. Els tres detinguts, d'entre 28 i 65 anys, van passar a la disposició del jutjat de guàrdia d'Alacant.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ferit greu en l'incendi d'un edifici en Elda" "Urgent: Apareix un home en una bassa d'Olocau del Rey"