Demanen 15 anys de presó per a l'home que estrangula a la seua mare i trosseja el seu cos per a menjar-s'ho

Demanen 15 anys de presó per a este home

Imatge d'un dels vehicles de la Policia Nacional en l'operatiu al Vendrell

L'acusat va trossejar a la seua mare i ho va fer amb dos ganivets i una serra després d'una discussió.

L'acusat, segons recorda la Fiscalia, a principis de 2019 convivia amb la seua progenitora en un domicili de Madrid. A finals de gener va discutir amb ella i va dirigir cap a ella subjectant-la fortament pel coll, i amb el propòsit de posar fi a la seua vida.

Posteriorment, va traslladar el cadàver fins al dormitori de l'habitatge i el va col·locar sobre el llit "amb el propòsit d'anar fent desaparèixer el seu cos". Per a això va procedir al seu trossejament emprant una serra de fuster i dos ganivets de cuina que tenia en la mateixa casa.

Una vegada trossejat el cos, l'acusat es va anar alimentant "a vegades" durant uns 15 dies de les restes cadavèriques, "guardant altres restes en diversos recipients de plàstic per l'habitatge i a l'interior de la nevera que hi havia en el domicili, llançant també alguns d'ells a les escombraries dins de bosses de plàstic".

El representant del Ministeri Públic li imputa un delicte d'homicidi i un altre de profanació de cadàvers, al mateix temps que li reclama una indemnització de 90.000 euros per al seu germà. El judici se celebrarà en l'Audiència de Madrid hui dilluns.

L'acusat vivia amb la seua mare a principis de 2019

L'acusat, A.S.G., que es troba a la presó provisional des del 23 de febrer de 2019, s'asseurà en la banqueta de l'Audiència Provincial de Madrid com a presumpte autor dels delictes d'homicidi i profanació de cadàvers pel que a més de la referida pena de presó el Ministeri Públic reclama que indemnitze en 90.000 euros al seu germà.

En el seu escrit d'acusació el fiscal relata que a principis de 2019 l'acusat vivia amb la seua progenitora en un domicili de Madrid, on a la fi de gener o en els primers dies de febrer va discutir amb ella.

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari