Pillen a un home conduint drogat, sense mascareta i eludint el confinament perimetral en Benicarló

Els altres conductors tampoc respectaren les mesures per a frenar el Covid-19
L'home va donar positiu en el test de drogues | Pixabay

Este matí de dimecres, 18 de novembre, la Policia Local de Benicarló, en la comarca del Baix Maestrat (Castelló de la Plana), ha denunciat a un conductor per dur a terme diferents delictes al volant.

Segons ha explicat el diari 'Mediterráneo', l'home es trobava estacionat en un pas de vianants quan va ser sorprès pels agents. En primer lloc, els policies descobriren que el conductor no portava assegurança del vehicle, ni tampoc la ITV passada.

Posteriorment, les autoritats registraren tant l'automòbil com al conductor. En el dispositiu, la Policia li va pillar droga al presumpte autor dels fets, que va donar positiu en el test de drogues.

Denunciats per no portar mascareta i no respectar la prohibició d'entrada a la Comunitat

A demés, els tres ocupants del cotxe han sigut denunciats per no portar mascareta i tampoc respectar la prohibició d'entrada al territori valencià per a activitats no essencials decretada durant la crisi del coronavirus.

L'actuació s'ha dut a terme conjuntament per la Policia Local de Benicarló i la de Vinaròs, perquè el conductor ha fet cas omís a les indicacions dels agents, desplaçant-se en direcció a la localitat veïna.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Consternació en Sagunt: Troben el cadàver d'un home" "Acusen a Jorge Ignacio P. J., d'introduir droga en la beguda de les seues víctimes"