El Palau de la Música de València denuncia el robatori de 5.000 euros de la taquilla

Els diners estaven guardats en un despatx tancat amb clau
Robatori de la taquilla del Palau de la Música de València | Viquipèdia
 

El Palau de la Música de València ha denunciat davant la Policia Nacional el robatori de més de 5.000 euros corresponents als diners de la taquilla. Els diners estaven guardats en un despatx tancat amb clau de la direcció de l'auditori municipal, però no dins d'alguna de les caixes fortes amb què compta el recinte.

Fins a finals de juliol s'havien estat pagant les devolucions de les entrades de tots aquells concerts que es van suspendre a causa de la pandèmia del coronavirus. A l'agost, es van deixar de realitzar les devolucions per les vacacions d'estiu i es va guardar els diners dins de l'edifici. L'auditori compta amb càmeres de vigilància i amb guàrdies de seguretat que treballen encara que les dependències estiguen tancades.


Tal com han confirmat fonts policials, diferents agents de la Policia Científica vestits de paisà van estar la setmana passada en l'espai cultural tractant d'obtindre proves que permeten resoldre este robatori.

Un botí de 5.000 euros

Els responsables del Palau es van donar compte a la volta de les vacacions que faltaven uns 5.000 euros dels diners de la taquilla. Per este motiu, es va procedir a informar als servicis jurídics, que van instar a complir el protocol en este tipus de casos i interposar la corresponent denúncia davant la Policia.


Per part seua, el Grup Municipal Popular a l'Ajuntament de València ha anunciat que demanarà que es convoque un Consell Rector del Palau de la Música d'urgència perquè s'informe del robatori de més de 5.000 euros de les taquilles en el mes d'agost.

La regidora del PP, Júlia Climent ha assenyalat que la situació del Palau, «amb el tancament des de juliol de 2019 per despreniments  de la sala Joaquín Rodrigo, és la mostra més evident que l'actual govern de l'alcalde Ribó i el PSPV actua amb descoordinació, lentitud i ineficàcia».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Greu ferit en una baralla en Crevillent" "Greu accident entre dos cotxes en Xiva"