Desallotjada una festa il·legal amb una vintena de jóvens en una nau industrial en Castelló

Una xica de 21 anys d'edat, va ser detinguda per resistència i desobediència
Es trobaven més de 20 persones en la festa clandestina | Pixabay

Agents de la Policia Nacional, en col·laboració amb Policia Local, han desallotjat a una vintena de persones en una festa il·legal en una nau industrial en la carretera de Borriol, en la comarca de la Plana Alta (Castelló) i han detingut a una de les participants, una xica de 21 anys, per un delicte de resistència i desobediència després de negar-se a abandonar el lloc.

Tal com han informat fonts policials a través d'un comunicat, cap a les 02.00 hores d'esta matinada de diumenge, 8 de novembre, agents de la Policia Nacional han localitzat una possible festa il·legal en la carretera de Borriol amb Quadra Borriolench, prop de l'antic escorxador.

A conseqüència de l'elevat número de persones, fins al lloc dels fets van acudir efectius de la Policia Local de Castelló. En total, els agents han identificat a 18 persones, a les que han dut a terme actes de proposta de sanció per incompliment de les mesures imposades per l'estat d'alarma, com les restriccions de mobilitat i reunió.

Una de les xiques que es trobava en la festa ha sigut detinguda per un delicte de resistència i desobediència, després de negar-se reiteradament a abandonar el lloc, a pesar que va ser instada a això pels policies, que li demanaven que marxarà a la seua casa. La xica va ser traslladada finalment a dependències policials.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Conductor borratxo sembra el pànic en Castelló" "Pillats 'in fraganti' després de furtar un telèfon mòbil en Alacant"