Desarticulen diferents punts de venda de droga en Sueca, amb huit detinguts

Els sospitosos tenen entre els 21 i 44 anys
Desmantellen una organització criminal que es dedicava al tràfic de drogues en Sueca | Guàrdia Civil

La Gu√†rdia Civil de Cullera ha desarticulat uns quants punts de venda de drogues de la localitat de Sueca, en la comarca de la Ribera (Val√®ncia). A dem√©s, ha confiscat gran quantitat de subst√†ncies estupefaents i altres efectes relacionats amb l'activitat il¬∑l√≠cita descoberta.


Tal com han indicat fonts policials, les autoritats van comen√ßar l'operaci√≥ 'PALENE' el passat mes de mar√ß, despr√©s de tindre coneixement, en ple confinament, de la cont√≠nua entrada i eixida de xics en diferents domicilis de la poblaci√≥ de Sueca a on suposadament podien estar venent drogues.


Pel que pareix, els presumptes autors dels fets, procedents de la localitat de Sueca es dirigien a estes cases per a comprar coca√Įna i marihuana. D'altra banda, entraven en els mateixos domicilis i despr√©s de perman√®ixer dins un breu espai de temps els abandonaven. Tamb√© un altre dels 'modus operandis' era la venda d'estes subst√†ncies en parcs de la zona i establiments d'oci.

Un dels sospitosos s'ha botat una ordre d'allunyament

Ara, s'ha procedit a la detenci√≥ de huit persones, tots ells majors d'edat, 4 xiques i 4 xics, d'entre els 21 i els 44 anys, de nacionalitats espanyola i algeriana. Se'ls imputen delictes de tr√†fic de drogues i pertinen√ßa a grup criminal.

A dem√©s, a un dels detinguts li imputen tamb√© un delicte de trencament d'ordre d'allunyament, ja que en el moment d'un dels registres, este es trobava residint en el mateix domicili que la seua exparella, amb la que t√© una ordre d'allunyament en vigor per viol√®ncia masclista.

Els agents han descobert en el lloc a on s'han produ√Įt els fets 80 grams de coca√Įna, m√©s de 4.400 euros en monedes fraccionades, 2 b√†scules de precisi√≥, 4 tel√®fons m√≤bils i marihuana preparada en dosi per a la seua venda.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Troben el cos d'una submarinista de Castelló" "Agarren a un xic fent un acte vandàlic en València"