Desmantellat un cultiu de 180 plantes de marihuana a Picanya

Un dels detinguts ha intentat subornar a la Guàrdia Civil
Imatge de la plantació de Marihuana | Guàrdia Civil

 

La Guàrdia Civil ha desmantellat un cultiu de 180 plantes de marihuana a un habitatge de Picanya, Horta Oest. L'operació "Keta+2" ha acabat amb dos detinguts, dos homes de 27 i 30 anys de nacionalitat algeriana i espanyola.

  

  

En el moment de la detenció, un d'ells, de nacionalitat algeriana, va intentar subornar a un dels agents, pel que se li ha atribuït a més de delicte contra la salut pública, el delicte de suborn.

  

  

Una vegada realitzat el registre, es comprova que en el domicili hi ha un sistema de cultiu semiautomàtic, a més de la manipulació de subministrament elèctric.

 


En este operatiu els agents van aconseguir desmantellar un cultiu de marihuana dins de l'habitatge de 180 plantes distribuïdes en tres habitacions, destinades al cultiu de marihuana, assecat i preparació per a la venda.


Durant l'entrada i registre, es confisque 180 plantes de marihuana, 430 euros, 22 monedes romaneses i 20 monedes poloneses, diversos telèfons mòbils, ordinadors portàtils, armes blanques i documents d'identitat d'altres
persones.


Per tot açò van ser detinguts aquestes dues persones pels delictes contra la salut pública, suborn i defraudació de fluid elèctric

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!