Es desprén un edifici protegit d'Alberic, afectant a les intal·lacions policials locals

Bombers del Consorci han col·laborat amb l'aparellador municipal en la inspecció de l'habitatge
Es desprén un edifici protegit d'Alberic, confrontat a les intal·lacions policials locals | Consorci Provincial de Bombers de València

 

Un edifici històric protegit d'Alberic, a la comarca de la Ribera Alta, ha patit una despreniment que ha afectat a les instal·lacions de la Policia Local, encara que no s'han registrat danys personals, segons fonts del Consorci de Bombers.

  

Segons les fonts, bombers del Consorci han col·laborat amb l'aparellador municipal d'Alberic en la inspecció de l'habitatge des del vehicle d'altura.

Es desprén un edifici protegit d'Alberic, confrontat a les intal·lacions policials locals | Consorci Provincial de Bombers de València

 

El despreniment d'aquest habitatge protegit ha afectat a les instal·lacions de la Policia Local, situat al costat de l'immoble afectat, i s'ha recomanat als agents que no seguisquen treballant en el lloc perquè afecta parcialment a l'entrada i parets de les dependències policials.

Els bombers extingixen un habitatge abandonat a Alzira

Incendi d'un habitatge abandonat en la CV-50, en terme d'Alzira | Consorci Provincial de Bombers de València

 

El passat dimecres de vesprada, cap a les 18:45 hores, es van mobilitzar set bombers del parc d'Alzira fins a l'incendi d'un habitatge abandonat en la CV-50, en terme d'Alzira, a la mateixa comarca de la Ribera Alta. En arribar els bombers varen comprovar que el foc afectava a la primera planta i el sostre de canyís estava en flames. Varen aconseguir extingir les flames en escasses dos hores i mitja, així deixant-lo apagat a les 21:30 hores.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Dur colp antidroga en un pis d'estudiants universitaris a València" "Sis cotxes calcinats i 25 danyats en un aparatós incendi a Castelló"