Es desprén el sostre del llavador de Callosa d'En Sarrià sense ocasionar ferits

El succés s'ha produit al voltant de les 4.00 hores

El sostre del conegut llavador de la Font Major de Callosa d'En Sarrià, a la comarca de la Marina Baixa, s'ha enfonsat i ha provocat el despreniment de tota l'estructura sense causar ferits, segons informa 'Diari Información'.El succés es va produir sobre les 4.00 hores quan la infraestructura es va enfonsar per causes que encara es desconeixen.

Esta caiguda ha afectat també al mur que dóna al carrer La Font que ha quedat tallada al tràfic. Seran els tècnics municipals els qui tinguen que vore els danys, segons van explicar fonts de la Policia Local del municipi. Després de produir-se l'incident, al lloc van acudir efectius de Bombers del parc de Benidorm després de la trucada de la Policia Local per a comprovar si hi havia algú baix dels enderrocs. Es van desplaçar dos vehicles de bombers que finalment van valorar que fóra la Unitat Canina de Rescat la que comprovara la zona. Dos gossos i tres guies es van desplaçar al lloc on van fer diverses comprovacions fins a les 7.00 hores sense localitzar a cap persona.

Despreniment del sostre del llavador de Callosa | Policia Local de Callosa d'En Sarrià

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Acudix a l'Hospital General d'Alacant per un dolor en els testicles i acaba fent això" "Viola a una massatgista i després li demana que no ho conte a Alacant"