Ho ha destapat ‘Sàlvame’: “parla mal a la seua esquena”

Segons Gema Lòpez, Isabel Pantoja ha dit que Anabel Pantoja "No fa falta que la xiqueta esta vinga a veure'm a mi per compromís Qui cony s'ha cregut?"

La guerra que començara Kiko Rivera en el si de la família Pantoja amb les acusacions contra la seua mare no deixa de crear polèmiques col·laterals i damnificats. Esta vegada li toca a Anabel Pantoja, que sempre ha intentat no posicionar-se ni amb la seua tia ni amb el seu cosí, però després de l'enfrenament en directe amb el DJ, sembla que la cosa es complica també amb la cantant.“Kiko Rivera no és l'única persona del clan Pantoja que a esquena d'Anabel va parlant malament d'ella”, anunciava Gema López en ‘Sálvame’ i ens donava un nom: “Isabel Pantoja”. La periodista està molt segura de la seua informació i recorda que ja va donar unes altres que després es van confirmar: la notícia que Isa Pantoja parlava malament de la seua cosina, la marxa de Juan Pantoja de Cantora…


És més, Gema ens ha transmés la frase que hauria dit la cançonetista després de rebre la visita d'Anabel a l'hotel on s'allotja mentre grava ‘Top Star’: “Diu ‘Qui es creu la xiqueta esta? No fa falta que vinga a veure'm ningú per compromís, comence a estar cansada de moltes coses”.


I, en concret, estaria cansada del “protagonisme” que, creuen, la col·laboradora ha anat collint a poc a poc en ‘Sálvame’. A més, ens conta que Isabel “no està tan bé com aparenta” i no volia acudir a Madrid a treballar: “A Anabel li va donar la bona cara, però jo em fie de la meua font i la frase és tal qual”.

La reacció d'Anabel Pantoja

Finalment, Anabel ha anomenat en directe i ho ha negat: "Respecte a la teua informació i la teua font, però jo sé la meua veritat, i estic amb una persona que està amb ella 24 hores".

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El vídeo que ha difós la mare de les xiquetes desaparegudes a Tenerife" "11 joves detinguts a Alacant per danyar un habitatge en una festa"