Destrossa el cotxe i denuncia que li l'han robat per a no tindre conseqüències en Calp

El xic, de 21 anys, no volia carregar amb les responsabilitats de l'accident
Va fer xocar el cotxe contra la paret d'una urbanització, destrossant el vehicle i tallant el trànsit | Guàrdia Civil

 

Agents de la Guàrdia Civil han detingut en Calp (la Marina Alta, Alacant) a un xic de 21 anys que, presumptament, havia denunciat falsament el robatori del seu cotxe després de patir amb ell un accident i abandonar-lo per a intentar eludir les seues responsabilitats civils.

Els fets van passar en la matinada del dia 8 al 9 de juny, quan un home va denunciar que li havien robat el cotxe. El vehicle va aparéixer accidentat en un carrer de la Urbanització Pla Roig, de Calp. El sinistre havia provocat una sèrie de danys greus, tant en el mateix vehicle, com en un mur d'una propietat privada d'eixa urbanització, ha detallat la Benemèrita en un comunicat.

El turisme va quedar abandonat en el lloc, inutilitzat, amb greus i evidents desperfectes, provocats per l'accident, per la qual cosa va ser necessàriament retirat de la via per a poder restablir la circulació i, posteriorment, traslladat al depòsit municipal de vehicles de Calp.

Els agents de l'Àrea d'Investigació de la Guàrdia Civil es van fer càrrec de la investigació dels fets i es van  donar compte 'de seguida' d'una sèrie d''incongruències' entre la versió denunciada pel perjudicat i la realitat que demostraven les evidències.

Els agents van contactar de nou amb la suposada víctima. El xic, finalment, va confessar que havia mentit en la seua denúncia i que va ser ell mateix qui havia accidentat el cotxe, l'havia abandonat i, posteriorment, s'havia inventat una versió que no l'incriminara en el sinistre per a intentar eludir d'eixa manera les seues responsabilitats civils i patrimonials.

Davant d'estos fets, els efectius van detindre al xic per un presumpte delicte contra l'Administració de Justícia per simulació de delicte. El detingut, de 21 anys, ja ha passat a disposició judicial i ha quedat en llibertat amb càrrecs a l'espera de juí.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"CASTELLÓ: Motorista ferit i amb pronòstic reservat" "VALÈNCIA: Horrible relat de l'assassinat del C/ Iturbi"