Detenen a Alacant per suposada agressió als pares d'un bebé ingressat en l'UCI en estat greu

És la segona detenció en les últimes 48 hores a les comarques del sud per agressió a un xiquet de bolquers

La Policia Nacional ha detingut este divendres als pares d'un bebé de tan sols 7 mesos que es troba ingressat a la unitat de cures intensives per un presumpte delicte de lesions greus.

Una telefonada de l'hospital alarmava als agents este dijous passat, des de l'hospital els informaven que un xiquet de bolquers patia lesions "no compatibles" amb l'accident domèstic que descrivien els seus pares. El bebé, que està a l'UCI amb pronòstic greu, patia lesions importants com fractures de costelles i danys als òrgans interns.

Arran de l'advertència del personal mèdic, el grup d'investigació Grume ha procedit este divendres a la detenció dels pares, tots dos de 22 anys, que ara es troben en dependències policials.

La cosa és molt greu ja que és la segona detenció en les últimes 48 hores a les comarques del sud per agressió a un xiquet de bolquers. També els agents de la Policia Nacional van detenir dimecres una parella a Elx per la mort violenta d'un bebé, també de set mesos, fill de la dona. La magistrada titular del jutjat d'instrucció número 4 d'Elx ha ordenat este divendres l'ingrés en presó provisional, comunicada i sense fiança.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Apareix mort el tripulant indi desaparegut després de la bolcada d'un vaixell" "Dilluns comença el termini per sol·licitar els ajuts del pla Resistir Plus"