Detenen a José 'El Francés': està acusat de maltractaments cap a la seua exparella

La dona va explicar a la Policia que el cantant es va presentar a la casa de la seua exparella i després d'una discussió la va agredir

José 'El Francés'
José 'El Francés' | Telecinco/Mediaset

José Rodríguez Vázquez, més conegut com a José 'El Francés', ha sigut detingut per la Policia Local de Marbella després de ser acusat d'agredir a la seua exparella. Segons ha pogut conéixer 'Diari Sur', ha sigut la pròpia dona de 46 anys la que ha telefontat al servei d'emergències assegurant que el cantant s'havia presentat a la seua casa i li havia agredit.

La dona va realitzar diverses telefonades al servei d'emergència. En la primera, la víctima va assegurar haver sigut agredida per l'intèrpret i va facilitar les dades del cotxe que conduïa, ja que va declarar que havia marxat de la seua casa després de l'atac.

No obstant això, al cap de pocs minuts la Policia va rebre una altra telefonada de la dona en la qual informava que el cantant havia tornat al domicili i es trobava allí mateix.


En rebre la telefonada, els policies van acudir al domicili de la denunciant on van trobar a José 'El Francés' assegut en la cuina. Va ser llavors quan els agents van decidir detindre-li sense rebre cap resistència, segons ha informat 'Diari Sur'.


Després de la detenció, els agents van mantindre una conversa amb la dona en la qual la víctima descrivia el succeït. Segons la dona, el cantant s'hauria presentat a la seua casa i després d'una discussió li va propinar una espenta amb el qual la dona va perdre l'equilibri, va caure a terra i es va fer una ferida al seu braç.

Després de ser traslladada a un centre mèdic, va ser acompanyada pels agents a la comissaria del Cos Nacional de Policia a Marbella perquè formulara la corresponent denúncia davant la Unitat de Família i Atenció a la Dona (UFAM).


Per part seua, José 'El francés' va ser conduït als calabossos de la comissaria de Marbella.

Ja havia sigut detingut anteriorment, encara que per delictes d'una altra naturalesa. L'últim arrest que va transcendir va tindre lloc en 2011 a Granada, quan se'l va acusar de fugir d'un accident i d'atemptat contra l'autoritat. Deu anys va arribar a ingressar a la presó arran d'una condemna per tràfic de drogues.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari