Detenen a un tio i el seu nebot com a presumptes autors dels delictes de robatori i extorsió

Tenien 72 i 43 anys, respectivament

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a dos homes, de 43 i 72 anys, d'origen espanyol, com a presumptes autors dels delictes de robatori i extorsió, després de pel que sembla sostreure efectes de numismàtica i filatèlia valorats en 7.000 euros i posteriorment exigir-li a la víctima 3.000 per recuperar-los. La víctima va denunciar immediatament el que li estava succeint. 

  

  

  

  

havia aprofitat un moment en què s'havia quedat solament en l'establiment i hauria introduït tot el material en una borsa d'escombraries per a continuació marxar-se.

Quan el propietari dels segells i monedes antigues li va exigir al nebot el seu material i efectes, aquest li va sol·licitar 3.000 euros per retornar-los-hi. La víctima va decidir no acceptar el xantatge i immediatament va denunciar els fets en la comissaria de Trànsits. 


Com a conseqüència de les recerques, els agents van localitzar als sospitosos, tio i nebot, que després de les comprovacions oportunes van ser detinguts com a presumptes autors dels delictes de robatori i extorsió. Els detinguts, amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ARA MATEIX: Gelades i temperatures baix zero per a hui en estos llocs valencians" "ÚLTIMA HORA: Tràgic final per al policia ferit a la batalla campal a Bilbao"