Detinguda per maltractar al seu bebé en València

La seua cosina ha sentit al bebé plorar i ha començat una baralla familiar
Els maltractaments contra el bebé eren freqüents | Cedida

 

Una xica, de 23 anys, ha sigut detinguda en València com a presumpta autora d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar. Ha sigut la seua cosina qui l'ha trobat apretant-li el cap al seu fill de 16 mesos contra un coixí per a que deixara de plorar, motiu pel que li ha recriminat la seua actitud i han començat una discussió en la que han anat afegint-se altres membres de la família.

 

Segons ha informat la Policia Nacional en un comunicat, els fets s'han produït este dimecres, cap a les tres i mitja de la vesprada, en una casa del districte de Trànsits. Els agents que patrullaven la zona han rebut un avís per a que es dirigiren a un pis a on s'estava produint un episodi de violència domèstica en el que una dona havia sigut agredida per sa mare i la seua cosina.

 

Una baralla familiar

Els agents han pogut saber que una dona es trobava en la seua habitació amb el seu fill, quan han entrat sa mare i una cosina i han començat a recriminar-li la forma amb la que cuidava al xiquet. En eixe moment, han començat a discutir i la cosina l'ha agarrat de les monyiques mentres sa mare li causava unes esgarrapades en un braç.

 

La cosina ha sentit al bebé plorar, pel que ha anat a l'habitació i ha vist a la sospitosa estrenyent el cap del bebé contra un coixí boca avall per a que deixara de plorar, pel que li ha recriminat la seua actitud i han començat una discussió. A la mateixa, s'han unit la mare i la germana de la sospitosa i s'ha produït un forcejament entre les quatre.

 

El bebé era víctima de maltracte amb freqüència

Les dos patrulles de la Policia que han acudit al lloc dels fets han pogut saber que els episodis de desemparament, desatenció i maltractaments cap al bebé es produïen amb freqüència. Pel que pareix, la sospitosa li donava de menjar per força i alguna volta l'havia deixat a soles a l'altura d'una finestra oberta o al costat d'una paella amb l'oli calent. Estes situacions enfadaven molt a la mare de l'ara detinguda, motiu pel que l'agredia i començaven les discussions familiars. 

 

Finalment, els agents, després de fer diferents comprovacions, l'han detingut com a presumpta autora d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar. El bebé de 16 mesos s'ha quedat a càrrec de la seua iaia i l'ara detinguda, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

 

La Policia continua treballant a pesar de l'estat d'alarma

La Policia recorda que «si vosté és víctima d'esta classe de delicte o de qualsevol altre, o és testimoni d'un delicte, encara que siga en esta situació d'estat d'alarma, no dubte a cridar per telèfon al 091 i ràpidament acudirà una patrulla de la Policia Nacional, que una volta allí li indicarà, si procedira, a la Comissaria de Policia a on podrà presentar la denúncia corresponent».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!