Detenen a quatre persones acusades de traficar amb droga en D茅nia

Els integrants de la banda usaven una associaci贸 de c脿nnabis i dos cases per a cultivar i emmagatzemar la droga
Tres dels detinguts han sigut posats en llibertat | Pixabay

Diferents agents de la Policia Nacional de D茅nia, en la comarca de la Marina Alta (Alacant), han detingut a quatre persones i han dissolt tres punts negres de venda de droga, principalment marihuana, situats en un local d'una associaci贸 de c脿nnabis i dos cases en el centre hist貌ric de la localitat.

Fonts policials han explicat a trav茅s d'un comunicat, que van tindre const脿ncia d'estos fets per dos vies diferents. D'una banda, les queixes ve茂nals canalitzades a trav茅s de la Delegada de Participaci贸 Ciutadana de la Policia Nacional a D茅nia que, despr茅s d'unes quantes reunions amb associacions de ve茂ns, es va fer ress貌 del malestar ve茂nal per l'exist猫ncia de dos pisos a on, presumptament, es traficava amb subst脿ncies estupefaents, principalment marihuana, i on el tr脿nsit de compradors d'esta droga era constant durant tot el dia.

D'altra banda, a trav茅s de la p脿gina web de la Policia Nacional s'han rebut diferents den煤ncies an貌nimes sobre estos domicilis presumptament usats per a la venda de drogues i l'exist猫ncia d'una plantaci贸 de marihuana dins de la vivenda.

El 'modus operandi' dels sospitosos

Una volta rebuda la informaci贸, es va disposar el corresponent operatiu policial conformat per agents uniformats i de pais脿 de la Brigada de Seguretat Ciutadana i de la Brigada de Policia Judicial de D茅nia, amb l'establiment de vigil脿ncies i actuacions entorn dels immobles descrits.

En una d'elles, els policies van vore que el n煤mero de persones que entraven i eixien del local usat per l'associaci贸 de c脿nnabis era constant i que, a l'eixida, portaven dosi de marihuana. Per este motiu, van arribar a la conclusi贸 que l'associaci贸 s'usava per a traficar amb esta subst脿ncia.

D'igual manera, les autoritats han confirmat que les persones que regentaven l'associaci贸 eren les mateixes que usaven les altres dos cases investigades a on presumptament existia una plantaci贸 de marihuana i a on tamb茅 es traficava amb esta droga.

Van trobar 1,5 quilograms de marihuana

Despr茅s d'identificar a tots els components de l'entramat criminal, la Policia va organitzar un dispositiu policial especial en el que va conseguir detindre als quatre investigats, en concret el president, el secretari, el tresorer i una vocal de l'associaci贸.

Tamb茅 s'han dut a terme diferents registres en els que s'han intervingut 1,5 quilos de cabdells de marihuana, quasi 100 plantes de marihuana, planters, 煤tils per al creixement de les plantes i prop de 1.000 euros en efectiu.

El principal responsable, de 28 anys, ha sigut posat a la disposici贸 del Jutjat d'Instrucci贸 de D茅nia. Els altres arrestats han sigut posats en llibertat una volta sentits en declaraci贸 en depend猫ncies policials.

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

"'La Manada' de Callosa d'en Sarri脿: La condemna a la que s'enfronten" "V铆deo: Ferits greus en un accident de tr脿nsit en l'AP-7"