Tres persones cremen cinc contenidors i papereres en la platja de Sant Joan en Alacant

Els sospitosos anaven tacats i feien olor de fum
Cremen diferents contenidors de la platja de Sant Joan, en Alacant | ValènciaDiari

La Policia Local i Nacional d'Alacant, han detingut a tres persones de nacionalitat espanyola i alemanya de 17,18 i 19 anys acusades d'un delicte de danys després de cremar, presumptament, cinc contenidors i cinc papereres en la platja de Sant Joan, en Alacant.

Segons explica el diari 'Información', els bombers del Servici  de Prevenció d'Incendis i Salvament (SPEIS) han hagut d'organitzar un dispositiu amb dos dotacions i sis efectius per extingir les flames de l'incendi i evitar que el foc es propagarà als vehicles aparcats prop de la zona afectada.

Els efectius han assenyalat que un dels incendis va tindre lloc cap a les 05.30 hores quan les autoritats van rebre l'avís d'un veí de la ciutat que havia observat que un contenidor estava cremant-se en l'avinguda Deportista Miriam Blasco, en Alacant.

El testic va oferir a la Policia una àmplia descripció dels presumptes autors dels fets. Immediatament, diferents dotacions de Policia i de bombers s'han desplaçat al lloc per extingir el foc.

Cinc contenidors i papereres cremats

Els bombers han estat durant més de dos hores tractant d'apagar les flames d'un total de cinc incendis de contenidors i papereres que han resultat molt afectades pel foc.

Un dels policies ha trobat a un sospitós que coincidix amb la descripció oferida pel testic. El presumpte piròman va pegar a fugir amb una bicicleta en direcció contrària quan va observar que els agents anaven a interrogar-lo.

La roba dels sospitosos, prova del delicte

Els agents li donaren l'alto al xic i ràpidament es presenta un amic del sospitós que va dir que era el seu amic i que va estar amb ell tota la nit. Les dos persones digueren versions molt contradictòries dels fets i la seua roba desprenia una forta olor de fum. A demés, els policies trobaren tres encenedors entre les seues pertinences.

Per estos fets, els agents han detingut als xics, i les dos persones han involucrat a una tercera persona en l'incident. La Policia ha organitzat un dispositiu per trobar al tercer delinqüent que, es trobava en l'avinguda d'Historiador Vicente Ramos d'Alacant. Les autoritats han detingut també al tercer sospitós.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sorprenden un negocio en Alacant sin cumplir las medidas para frenar el coronavirus" "Preocupació en Onda: les carreres il·legals causen pànic en la població"