Detingut per agredir tots els dies a una dona que tenia tancada en sa casa en Alacant durant alguns mesos

L'individu agredia a la dona sexual, física i verbalment i la retenia amb ajuda de dos familiars
L'acusat no deixava eixir a la víctima de la casa | IStockPhoto

Els agents de la Policia Nacional han detingut en Alacant a un home que presumptament ha tingut tancada durant alsguns mesos en sa casa a una dona amb la que es va casar despr√©s d'acordar-ho amb la mare de la v√≠ctima per a que esta poguera viure en Espanya. L'individu agredia a la dona sexual, f√≠sica i verbalment tots els dies i la retenia amb ajuda de dos familiars, tamb√© arrestats.

La policia ha tingut coneixement dels fets a trav√©s d'una den√ļncia sobre la desaparici√≥ d'una dona que portava alguns mesos en parador desconegut.

 INVITACI√ď: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del Val√®ncia Diari a on comentem entre tots les not√≠cies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i tamb√© vos entretindreu.  FEU CLIC AC√ć, VOS ENCANTAR√Ä!

Els agents han descobert que el seu home la tenia tancada en una casa en contra de la seua voluntat i que rebia di√†riament agressions verbals, f√≠siques i sexuals. Agents especialistes de Policia Judicial de la Comissaria Provincial d'Alacant han acudit a la casa per a comprovar la veracitat dels fets.

Una volta all√≠, han trobat a una dona que estava tancada dins de la casa. Els agents han dissenyat un dispositiu especial en el que han hagut d'intervindre els bombers d'Alacant, per a poder traure-la de la casa a trav√©s d'una de les finestres del pis.

Dos familiars de l'acusat vigilaven a la víctima

Una volta en depend√®ncies policials, la v√≠ctima ha explicat als agents que va contraure matrimoni amb l'ara detingut feia un any per a poder residir en Europa a canvi d'uns b√©ns que ella tenia en el seu pa√≠s. Segons les investigacions, la dona va arribar a Espanya per un tracte entre sa mare i l'home, que consistia en vendre a la seua filla i donar unes terres en el seu pa√≠s. La v√≠ctima va acatar la decisi√≥ familiar per a poder viure legalment en Espanya.

Una volta en Espanya, es va negar a signar un poder que cedia estos b√©ns al detingut i des d'este moment l'individu presumptament la mantenia tancada en casa sense deixar-la eixir, agredint-li f√≠sica i sexualment tots els dies.

Despr√©s de lliberar a la dona, els agents han continuat amb el dispositiu per a localitzar al seu agressor, que finalment ha sigut detingut amb dos familiars seus que exercien labors de cust√≤dia de la v√≠ctima.

La investigaci√≥ ha acabat amb la detenci√≥ de tres persones d'entre 48 i 53 anys per presumptes delictes de detenci√≥ il¬∑legal, maltractaments i agressi√≥ sexual, entre altres. Han sigut posats a la disposici√≥ del Jutjat d'Instrucci√≥ d'Alacant, que ha decretat la llibertat amb c√†rrecs per a tots els implicats.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Ferida despr√©s de ser atropellada en Albal" "Confessi√≥ personal de Fernando Sim√≥n en roda de premsa: ¬ęDesgraciadament...¬Ľ"