Detingut per amenaçar, agredir i arrossegar per terra a la seua exparella en València

Puedes leer esta noticia también en castellano pinchando en el botón 'Leer en español'
La víctima ha afirmat que des de què va acabar la relació ell no ha deixat d'amenaçar-la | PIXABAY

La 7a Unitat de Districte i la Unitat de Convivència i Seguretat (UCOS) de la Policia Local de València han detingut este dimarts a un home, de 38 anys, per agredir i amenaçar, presumptament, a la seua exparella, una dona de 37. Els fets han passat a les 23.15 hores, quan els agents han sigut avisats de què, presumptament, «un home estava discutint amb una dona, al mateix temps que tractava d'introduir-la per la força dins del pati d'un edifici».

Quan els policies han arribat al lloc, han vist a una xica plorant acompanyada per un testimoni dels fets. La dona ha manifestat que, el que era l'exparella de la seua amiga, presumptament, l'estava amenaçant i que, quan ella se n'ha anat a sa casa, ha vist com discutien i com ell l'agafava pel braç i l'arrossegava contra la seua voluntat al portal de casa de la xica

La víctima ha explicat als agents que l'home «s'havia posat molt alterat i que, mentres cridava, l'ha arrossegat violentament fins a la porta de sa casa». La víctima també ha afirmat que no ha patit episodis anteriors de violència física, però que des de què va decidir deixar la relació, ell no ha parat d'amenaçar-la i que, per això i pels fets d'anit, ha decidit interposar denúncia i demanar una ordre de protecció.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Se salta l'ordre d'allunyament contra la seua ex en València" "Excercix de metgessa especialista sense titulació en Alacant"