Detingut l'autor de l'incendi forestal de Monòver

L'incendi va ser provocat per una crema il·legal
L'incendi s'ha produït per una crema il·legal | Bombers

La Guàrdia Civil ha detingut a un home com a presumpte autor de l'incendi que arrasà ahir 140 hectàrees de la zona forestal de la Romaneta en Monòver, en la comarca del Vinalopó Mitjà (Alacant). Es tracta del propietari d'una caseta de camp en la zona dels Alforins.

Segons ha avançat 'Información', l'home esta fent una crema de restes vegetals, però el foc començà a descontrolar-se i es va expandir fins a arribar fins a la muntanya. El detingut s'enfronta ara a un delicte d'incendi forestal, a demés d'una sanció administrativa, ja que la crema no tenia autorització.

Han sigut agents del Servici de Protecció de la Natura (Seprona) els encarregats de la detenció de l'home, que es troba a l'espera de passar a disposició judicial. A demés, el detingut s'haurà de fer càrrec de tots els gastos que ha comportat el gran desplegament per a l'extinció del foc.

Durant tota la nit, han continuat les faenes d'extinció, ja que fins i tot este divendres el foc encara no s'havia extingit, a pesar de què sí que està controlat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Vídeo: Baralla en ple centre de Santa Pola" "Esta matinada: Dos ferits, un greu, en un accident de moto en València"