Detingut per furtar joies mentres treballava de pintor en Gandia

Les joies robades estan valorades en uns 2.500 euros
El sospitós havia aprofitat que els amos no estaven en l'habitació | Needpix

Agents de la Policia Nacional han detingut en Gandia, en la comarca de la Safor (València), a un home de 44 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor de dos delictes de robatori, després d'apoderar-se d'algunes joies de dos cases aprofitant que feia treballs de pintura en estes. Els agents han recuperat les joies sostretes valorades en uns 2.500 euros.

Les investigacions es van iniciar este dijous en tindre coneixement els policies de que s'havien fet una sèrie de vendes de joies, un total de nou, en un establiment de compra venda d'or de Gandia, amb unes inscripcions que al principi no tenien molta relació amb la persona que les havia venudes.

Durant les perquisicions fetes, els agents han descobert que en dos cases de la localitat els seus propietaris trobaven a faltar una sèrie de joies, i que en els dos havia estat un home fent uns treballs de pintura contractat per una empresa d'administració de finques. El sospitós havia aprofitat que els amos no estaven en l'habitació en les que estaven les joies per a apoderar-se d'estes.

Joies valorades en 2.500 euros

Els policies han intervingut les joies robades valorades en uns 2.500 euros i li les han entregat als seus propietaris.

Finalment, els policies han identificat al sospitós que després de presentar-se en dependències policials ha sigut detingut com a presumpte autor de dos delictes de robatori.

El detingut, sense antecedents policials, després de ser sentit en declaració ha sigut posat en llibertat, no sense abans ser advertit de l'obligació de comparéixer davant l'Autoritat Judicial quan per a això fora requerit.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Desmantellen un grup criminal que furtava bolsos en Torrevieja" "Usurpa cases per a llogar-les en Torrevieja"