Detingut Juan José Cortés, pare de Mari Luz, acusat d'agredir a una dona

El jutjat de Sevilla que instrueix el cas ha decretat avui la seua posada en llibertat provisional

La Policia Nacional va detenir ahir, dilluns, a Juan José Cortés, el pare de Mari Luz, acusat d'agredir a una dona en l'estació de Santa Justa de SevillaEl Jutjat d'Instrucció 9 de la ciutat, en funcions de guàrdia, va acordar este 12 d'octubre la seua posada en llibertat provisional.

Acusació

La dona que acusa Cortés de l'agressió ha explicat en un vídeo difós en TikTok que li ha «abordat amb una vara, obert el cap» i «agredit brutalment». «Ho tinc denunciat per amenaces de mort i les ha complert», afegeix.

<

>

El pare de Mari Luz

Juan José Cortés és conegut per ser pare de Mari Luz Cortés, la xiqueta de cinc anys que va morir en 2008 a Huelva a les mans de Santiago de la Vall i la seua germana Rosa, tots dos condemnats en 2011 a la pena de 19 anys de presó per un delicte d'assassinat i a la de tres anys per un delicte d'abús sexual el primer, mentre que la seua germana ho va ser a nou anys com a còmplice d'assassinat.

Diferents càrrecs

A més, ha estat un dels quals més suport públic ha donat a la presó permanent revisable. També ha estat diputat del PP en el Congrés per la província de Huelva, càrrec que va ocupar d'abril a novembre de 2019.

<

>

<

>

<

>

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Ordenen l'evacuació de diversos nuclis davant l'avanç de la lava del volcà de la Palma" "L'illa grega de Creta és sacsejada per un terratrémol de magnitud 6,3"