Detingut un pare a Elx per agredir el seu fill de 8 anys

L'home de 34 anys va ser portat a la Prefectura de la Policia Local després de deixar a la víctima de l'agressió sota la custòdia de la seua progenitora
Policia Local Elx | Premsa Elx

El passat diumenge 3 d'octubre, al voltant de les 19.40 hores, una patrulla de la Policia Local d'Elx va ser requerida per atendre a un ciutadà que, ha indicat, hi havia presenciat una suposada agressió a la via pública, realitzada per un home a un menor.

Un cop a l'escenari dels fets, van trobar a l'implicat en presència de la seua parella sentimental i el que va resultar ser el seu fill de huit anys, visiblement nerviós.

Segons va relatar el denunciant, hauria observat com esta persona llançava un cop de puny a l'esquena de l'infant, i ha d'intervenir per evitar un nou cop.

A conseqüència d'això, va rebre diverses empentes a la vegada que era insultat per l'implicat amb forts i reiterades amenaces, part de les quals van ser escoltades pels agents.

Amb una actitud agressiva -que va fer sospitar als efectius policials que pogués ser fruit dels efectes de l'alcohol-, l'home de 34 anys va ser detingut i traslladat a la Prefectura, no sense abans deixar la víctima sota la custòdia de la seua progenitora.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Acusen un home de matar a la seua exparella, que estava embarassada" "Rescatat un escalador portugués després d'ensopegar en la via ferrata"