Detenen a un quart jove com a presumpte autor de l'assassinat de Samuel

La Policia Nacional ha procedit a la detenció d'un home d'entre 20 i 25 anys acusat d'homicidi i apropiació indeguda

Samuel, jove assassinat a Galicia
Samuel, jove assassinat a Galicia | Twitter


Noves novetats en l'assassinat de Samuel, el jove que va perdre la vida a la Corunya després de rebre una pallissa per part de diversos joves. La Policia Nacional ha detingut a una quarta persona.

Es tracta d'un jove d'entre 20 i 25 anys acusat d'homicidi i apropiació indeguda. El nou detingut podria ser el presumpte autor de l'assassinat de Samuel. Els quatre passaran demà a disposició judicial.

L'arrestat és amic de les altres tres persones detingudes, dos xics i una xica. Cap dels quatre joves coneixia a Samuel.

La Policia ha informat de la nova detenció a través del seu compte oficial de Twitter. Les quatre persones detingudes fins ara per l'assassinat de Samuel, que sí que eren amigues entre elles, van assegurar estar borratxes.Continua la investigació policial sobre la mort del jove de 24 anys per a determinar quina responsabilitat té cadascun dels detinguts. La baralla va tindre lloc al voltant de les tres de la matinada a les portes d'una discoteca.

Encara no s'ha pogut confirmar ni desmentir que el motiu de l'assassinat de Samuel fora homòfob, tal com asseguren diversos testimonis que es trobaven en el lloc durant la nit dels fets.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari