Detinguts dos hómens per encobriment i una xica per robatori de joies en Alzira

L'arrestada té 27 anys i és d'origen romanes
La dona ha identificat plenament 20 peces de joieria com a seues | Needpix

Agents de la Policia Nacional han detingut en Alzira, en la Ribera Alta (València), a una xica 27 anys, d'origen romanés, com a presumpta autora d'un robatori de joies dins d'una casa a principis de novembre. I a dos hómens de 47 i 55 anys, d'origen espanyol, com a presumptes autors d'un delicte d'encobriment en adquirir estes joies i revendre-les.

Arran d'una denúncia interposada a principis de novembre, en el que una dona havia sigut víctima d'un robatori amb força en sa casa d'Alzira, en el que es van emportar diversos objectes i joies, els agents van començar una investigació que els va conduir a un establiment de venta d'or, en el que van localitzar alguns lots de joies sospitosos de provindre d'algun fet delictiu.

Després de diferents comprovacions, la dona ha identificat plenament 20 peces de joieria com a seues, que havien sigut sostretes en el robatori amb força del que va ser víctima, per la qual cosa els policies van centrar les seues investigacions en identificar als venedors d'estes.

Els dos hómens en llibertat

Fruit de les investigacions es van identificar a dos hómens com els responsables de la venda de joies provinents del robatori, que han sigut localitzats i detinguts, com a presumptes autors d'un delicte d'encobriment, ja que ells havien comprat prèviament les joies a una xica, fins i tot sospitant que podrien vindre d'algun acte delictiu.

Finalment els agents han localitzat a la xica identificant-la com la persona que havia oferit les joies, i la han detingut com a presumpta autora d'un delicte de robatori amb força.

La detinguda, amb antecedents policials ha passat a disposició judicial. Els altres dos detinguts, també amb antecedents policials han sigut posats en llibertat, no sense abans ser advertits de l'obligació de comparéixer davant l'autoritat judicial quan per a això foren requerits.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Intenta atropellar i furtar a un matrimoni en un supermercat de Sant Joan d'Alacant" "Pillada una família sencera venent droga en Torrent"