Detinguts tres membres d'un grup dedicat al robatori amb força en cases en Benidorm

Els lladres van ser pillats a través d'unes càmeres de vigilància
Els 3 formaven part d'una organització criminal | Pixabay

Agents de la Policia Nacional han detingut en Benidorm, en la Marina Baixa (Alacant), a tres suposats membres d'una organització criminal itinerant especialitzada en els robatoris amb força en domicili.

La investigació va començar en el marc d'un dispositiu especial establit per a atallar els delictes contra el patrimoni i, especialment, els delictes de robatori amb força en cases en l'època estival, i després d'acumular-se en un curt espai de temps diferents denúncies.

Els agents sospitaven que podia ser una organització criminal itinerant, que es van desplaçant perpetrant els seus delictes durant un curt espai de temps en les localitats de pas i dificultant la investigació.

Més efectius policials durant l'estiu

No obstant això, l'operació estiu, que augmenta el número d'efectius en faenes de prevenció de la delinqüència, va provocar que els delinqüents erraren en un dels seus robatoris. Amb això es van obtindre proves que van centrar als presumptes autors.

Una de les proves obtingudes van ser imàtgens dels presumptes autors dels robatoris. D'eixa manera es va conseguir identificar als membres i es va elaborar un dispositiu que va culminar amb la detenció de tres persones als qui s'atribuïx els delictes de robatori amb força i pertinença a organització criminal per quatre robatoris en cases de la localitat. La Policia no descarta que pogueren estar implicats en més robatoris.

Dos dels detinguts de 33 i 37 anys van ser posats a disposició judicial en el Jutjat d'Instrucció de Guàrdia de Benidorm i l'altre en el Jutjat d'Instrucció de Guàrdia de la Vila Joiosa, en la mateixa comarca.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Uns okupes, acusats d'estendre carn de gats en València" "Mor un treballador en caure des d'un andami en Novelda"